Ett härligt samarbete

Vi på Destination Häst här i Sydöstra Skåne vill hela tiden utvecklas och förbättra våra erbjudanden för alla som vill besöka vår region på hästsemester. Här finns många fina tävlingsbanor och även många härliga stråk för de som vill ta en ridtur, exempelvis ut i skogen när man är på en hästsemester.

Något som vi däremot har jobbat väldigt hårt för att utveckla är helheten. Vi vill att ni som gäster ska kunna hitta bra hotell att bo på med fina erbjudanden. Nu har vi ingått ett nytt samarbete med Viagra Store som innebär att alla gäster som bokar en hästsemester via oss kommer att ha tillgång till rabatter om man vill köpa härliga produkter från dessa. Man kan exempelvis hitta Kamagra oral jelly till fantastiska priser hos vår nya samarbetspartner och detta är vi givetvis väldigt glada för.

Vi har också utvecklat samarbetet på så vis att dessa produkter kommer att finnas tillgängliga på hotellrummen för alla gäster som bokar in sig på något av de hotell vi samarbetar med. Detta är något som vi är stolta och nöjda över att kunna erbjuda och vi hoppas att alla som funderar på att boka en hästsemester med oss nu har fått ännu ett bra argument för att göra just det.

Något annat som är nytt inför nästa år är att vi kommer att erbjuda ett paket som innehåller ridlektioner på flera nivåer. Vill man lära sig att rida från scratch så kommer man att ha möjligheten att boka in en intensivkurs så att man hinner med det på sin hästsemester. Man kommer då att kunna bo på en hästgård tillsammans med andra kursdeltagare och verkligen få lära sig allt som har med hästar att göra på ett intensivt sätt.

Vi hoppas att ni kommer att tycka att våra nya erbjudanden låter spännande och bokar in nästa hästsemester redan nu!

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *