Äntligen bygger vi lösdrift

Vid stallet i Stulehöjden har vi nu äntligen bestämt oss för att bygga en lösdrift. Vi har inte riktigt haft plats för det tidigare eftersom ett par massiva ekar har stått i vägen och även ett och annat bokträd. Men nu har vi gjort något åt det problemet. Det vi gjorde var nämligen att kontakta en trädfällare via tradfallningskane.se som ordnade det åt oss. De gjorde ett fantastiskt bra jobb och tog bort alla träden på nolltid. Något annat som kändes fantastiskt bra var att de inte tog några överpriser heller. Vi fick jobbet gjort till ett pris som kändes juste.

Med allt detta i åtanke så kan vi varmt rekommendera alla andra som vill få träd bortplockade från sin tomt eller sina ägor att vända sig till just dem. De var väldigt proffsiga och trevliga och vi fick ett fantastiskt bra bemötande. Precis så önskar man att alla företag som man har att göra med agerar!

Det har samtidigt hänt mycket annat på Stulehöjden som ju är en populär destination för alla som åker på hästsemester. Här finns också långt gångna planer på att smälla upp ett hotell med tillhörande stall dit man kan ta med sina hästar och hyra boxplatser under semesterns gång.

En annan nyhet är att en restaurang kommer att öppna i anslutning till hotellet. Allt som allt blir det ett litet centrum dit alla som vill åka på semester och rida och njuta av härlig natur kommer att kunna bege sig så snart det står öppet.

Med alla dessa planer i luften så känns framtiden väldigt spännande. Vi är nöjda över att hela vår region börjar utveckla sig allt mer till en destination dit man kan bege sig för att få en härlig och avkopplande semester tillsammans med sina hästar.

Så varmt välkomna till oss i Skåne!

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *