Nu har vi skaffat pool

Nu har vi äntligen utökat vår anläggning med en härlig pool. Vi vill ju som ni vet vara en attraktiv anläggning för alla som vill semestra och göra det på hästryggen, oavsett om det gäller att åka på ridläger eller ta med sina hästar på härliga äventyr. Nu kan alla som bokar stugplats via oss njuta av ett härligt dopp i vår nya pool. Vi har nämligen investerat i en glasfiberpool malmö och vi kunde inte vara nöjdare med vår nya pool. Det känns helt fantastiskt att ha den på plats och vi kommer att tillbringa mycket tid i poolen och verkligen passa på att njuta av den under alla varma sommardagar.

Vi hittade poolen genom att söka på Google. Då visade det sig att det fanns en pool & spabutik på nätet som sålde precis den typ av pool som vi hade tänkt köpa in till vår anläggning. När vi sedan också såg att priset var väldigt bra kände vi att det inte fanns någon som helst anledning att vänta. Det var bara att slå till och det gjorde vi också. Vi beställde poolen samma dag och fick sedan veta att butiken där vi köpt poolen också erbjöd installation.

Det tackade vi givetvis ja till eftersom vi inte kan särskilt mycket om pooler. Det var skönt att få dit en professionell fackman som verkligen kunde allt om poolen som gjorde ett utmärkt jobb med att installera den på plats.

Så fort poolen var på plats körde vi ett härligt premiärdopp och det var verkligen njutbart att hoppa i plurret och njuta av ett skönt bad. Vi tog också med en boll och körde lite olika vattenlekar med bollen. Det var väldigt roligt och vi kände verkligen att vi gjort helt rätt som investerat i en pool.

Varmt välkomna att besöka oss!

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *