En spännande uppgradering

Vi är glada att kunna meddela att vi på Destination Häst har gjort en spännande uppgradering! Vårt garage har fått helt nya garageportar Örebro som kommer att göra det ännu enklare för alla som tar med sig sina hästtransporter att parkera hos oss.

Att ta med sig en hästtransport kan vara en utmaning i sig. Det kräver planering, förberedelser och framförallt en plats där man kan parkera tryggt och säkert. Vi på Destination Häst har alltid strävat efter att erbjuda de bästa förutsättningarna för våra besökare, och vi är glada att kunna säga att vi nu har tagit det ett steg längre.

De nya garageportarna är speciellt utformade för att passa hästtransporter av alla storlekar och modeller. De är bredare, högre och mer robusta än våra tidigare portar. Det innebär att oavsett om du kommer med en liten hästtransport för en ensam häst eller en större transport för flera hästar, kommer du att kunna parkera bekvämt och utan problem.

Vi vet att säkerheten är av yttersta vikt när det gäller våra fyrbenta vänner. Därför har vi också sett till att de nya garageportarna är utrustade med det senaste inom säkerhetsteknik. De har starka lås och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst och skydda både hästarna och ditt fordon.

Vi förstår att det kan vara stressande att resa med hästtransport, och vi vill göra allt vi kan för att underlätta för dig. Genom att erbjuda bekväma och säkra parkeringsmöjligheter i vårt garage hoppas vi kunna göra din resa mer smidig och avslappnad.

Så nästa gång du planerar att ta med dig din hästtransport till Destination Häst, kan du vara säker på att vi har tänkt på allt för att göra din vistelse så bekväm och trygg som möjligt. De nya garageportarna är bara en av många saker vi har gjort för att förbättra upplevelsen för våra besökare.

Vi ser fram emot att välkomna dig och din hästtransport till vårt uppdaterade garage. Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller behöver mer information. Vi finns alltid här för att hjälpa till och se till att du och din häst får en fantastisk tid hos oss på Destination Häst!

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *