Bygga ny hästhage

Hej alla hästälskare därute!

Vi på Destination Häst är otroligt glada över att kunna dela en spännande uppdatering med er idag. Som ni kanske redan har hört planerar vi att bygga en helt ny hästhage här på vår anläggning, och arbetet är i full gång för att göra denna dröm till verklighet.

Men som med alla stora projekt krävs det ibland att man tar svåra beslut för att kunna gå framåt, och det är precis vad vi har stött på i det här fallet. För att kunna bygga vår nya hästhage behöver vi frigöra lite utrymme på marken, och tyvärr står två stora träd i vägen för våra planer.

Därför har vi tagit beslutet att fälla dessa träd för att kunna fortsätta med vårt byggprojekt. Det är alltid tråkigt att behöva ta bort träd, särskilt när de har stått på platsen i många år och blivit en del av landskapet. Men vi ser det som en nödvändig åtgärd för att kunna skapa en ännu bättre och mer funktionell miljö för både våra hästar och våra besökare.

Vi förstår att detta beslut kan väcka känslor bland våra följare och supporters, och vi vill försäkra er om att det inte har tagits lättvindigt. Vi har noga övervägt alla alternativ och kommit fram till att detta är det bästa för Destination Hästs framtid. Trädfällning Örebro kommer att göra ett riktigt bra jobb, det vet vi.

Vi är övertygade om att den nya hästhagen kommer att bli en fantastisk tillägg till vår anläggning och att den kommer att erbjuda ännu fler möjligheter för hästentusiaster att njuta av allt vad Destination Häst har att erbjuda.

Vi vill tacka er alla för ert fortsatta stöd och ert engagemang i vårt arbete för att främja hästsporten och skapa en positiv miljö för alla hästälskare. Tillsammans ser vi fram emot att ta Destination Häst till nya höjder!

Hälsningar,

Teamet på Destination Häst

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *