Destination Häst främjar hästvälbehag med renare fönster

Vi på Destination Häst är alltid på jakt efter sätt att förbättra våra faciliteter för både våra fyrbenta vänner och deras ägare. Därför är vi glada att kunna meddela vårt senaste samarbete med Fönsterputs Köping för att förbättra vår stallmiljö.

Från och med nu kommer varje stor fönsterruta i våra stall att putsas varje vecka, vilket kommer att ge många fördelar för både hästar och människor. Detta partnerskap är ett steg mot att säkerställa att vår stallmiljö är så ljus, ren och trivsam som möjligt.

För våra fyrbenta vänner innebär detta renare fönsterljus en mängd hälsofördelar. Mer naturligt ljus kommer att strömma in i stallet, vilket skapar en ljusare och mer uppfriskande miljö för hästarna att vistas i. Detta kan bidra till att minska stress och främja deras allmänna välbefinnande, vilket är vår främsta prioritet på Destination Häst.

För ägarna innebär det också en förbättring av deras upplevelse när de besöker stallet. Renare och klarare fönster ger en tydligare vy över stallet och dess omgivningar, vilket skapar en mer inbjudande atmosfär och en känsla av öppenhet. Det gör även att de kan njuta av stallets skönhet och aktiviteter även när de är utanför det.

Vi är tacksamma för möjligheten att samarbeta med Fönsterputs Köping för att förverkliga denna förbättring. Deras expertis och dedikation till att leverera högkvalitativ fönsterputs har gjort detta samarbete möjligt, och vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans för att skapa en ännu bättre miljö för både hästar och människor.

Så nästa gång du besöker Destination Häst, ta en extra titt genom våra fönster och upplev skillnaden som renare fönsterljus kan göra för dig och dina hästar. Vi är stolta över att fortsätta erbjuda en miljö där både hästar och människor kan trivas och må bra.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *