Paddocken stängd på grund av markarbeten

Ett litet meddelande för att informera allmänheten i allmänhet och er kära besökare i synnerhet.

Under vintern kommer paddocken vid vårt stall att vara stängd eftersom vi kommer att behöva göra omfattande markarbeten bredvid den. Eller vi och vi, det är ett företag som vi hyr in för att göra just markarbeten som kommer att stå för hela faderullan. Detta beräknas ta ett par månader, give or take, och under hela den tiden känner vi att det är bäst att hålla paddocken stängd.

Detta innebär förstås att man inte kan använda den i någon form och de ridlektioner vi har planerat att hålla utomhus kommer att förflyttas till vår hall och ske inomhus under hela vintern. Detta räknar vi med att alla ni som har bokat lektioner har stor förståelse för och det är också något som faktiskt gynnar både hästar och besökare, så det ska nog inte vara några problem.

Däremot är det ju alltid trevligt att använda paddocken under våren och sommaren och innan dess så ska alla markarbeten vara klara så att vi återigen kan använda paddocken när utesäsongen börjar, om man kan säga så.

Vad har hänt mer då? Jo, vi kommer att satsa ännu mer på islandshästar under kommande år och vi har redan börjat planera för att köpa in flera hästar till vårt stall. Att intresset för just islandshästar har ökat är väldigt häftigt och vi ser fram emot att kunna erbjuda fler lektioner på denna häftiga typ av hästar under det kommande året. Se till att boka redan nu för att vara säker på att få en plats!

Vi bygger också ut vårt café i ridhallen så att det ska finnas ännu fler bord och stolar där man kan få plats att njuta av en bulle eller en kopp kaffe medan man tittar på våra lektioner eller när det är tävling i hallen. Detta tror vi kommer att uppskattas av såväl föräldrar som andra besökare.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *