Våra stugor är uppgraderade!

Ja, så kan man verkligen säga. Vi har ju satsat väldigt hårt på detta med hästturism och vi vill verkligen att hela upplevelsen som ni kunder får hos oss är fantastisk. Därför har vi satsat väldigt stort på att investera i våra stugor. Vi har uppgraderat dem på alla sätt, kan man verkligen säga.

Först och främst är alla badrum helt och hållet nya. När man åker på semester, oavsett om det är till Karibien eller inom Sverige, så vill man ju att det ska vara snyggt och fräscht i badrummet. Det är ändå där man förbereder en stor del av dagen och rundar av dagen. Inte nog med att man behöver använda badrummet för att gå på toa. Man använder det också för att duscha, borsta tänderna, klippa naglarna, raka benen, sminka sig. You name it. Även på semestern använder man badrummet mycket och då vill man att det ska vara fräscht. I våra stugor har vi nu helt nyrenoverade och fräscha badrum.

Vi har också fixat till sovrummen och gjort stora investeringar där. Först och främst har vi renoverat alla sovrum så att de är av ett modernt snitt med nymålade tapeter och lampor med dimmer så att man kan fixa till en sån där härligt mysig belysning på kvällen. Vi har också läslampor vid alla sängar så att man kan runda av kvällen med att läsa en god bok om man så önskar.

Vi har också försett alla master bedroom med nya sängar. I varje sovrum står det nu en stor och härlig kontinentalsäng som vi har köpt in från Sängfabriken och vi är väldigt nöjda med dessa sängar. Nu kommer du som gäst garanterat att sova väldigt gott.

Något annat vi har gjort är att vi har ordnat så att bokningen via nätet fungerar. Så nu kan alla ni som vill boka en stuga göra det direkt online eller via vår app.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *