Hemma efter fantastiskt ridläger

Hej alla underbara läsare!

Jag har precis kommit hem från ett fantastiskt ridläger strax utanför Gävle där jag fick möjlighet att träna på nya tekniker och förbättra min ridning. Lägret var verkligen en upplevelse för livet, med många olika ridlektioner och träningspass under dagarna och gemenskap runt lägerelden på kvällarna.

En av de stora fördelarna med att åka på ridläger är möjligheten att träna med olika instruktörer och få feedback från olika perspektiv. Under lägret fick jag lära mig en hel del om balans och kroppskontroll på hästen, och jag känner att jag har kommit en lång väg i min utveckling som ryttare.

En annan sak jag lärde mig under lägret var hur viktigt det är att sova ordentligt. Trots att jag är van att sova utomhus, hade jag svårt att somna på lägret på grund av allt nytt och spännande som hände. Men en av de andra deltagarna hade med sig en flaska CBD olja och erbjöd mig att testa. Jag var lite skeptisk till att börja med, men det visade sig vara en riktigt bra lösning. Oljan hjälpte mig att slappna av och jag sov som en stock resten av nätterna.

Så om ni någonsin åker på ridläger och har svårt att sova, kan jag verkligen rekommendera att ta med lite CBD olja. Det kan verkligen göra skillnad! En bra plats att hitta sådan olja är på modernatur.se som är en sajt som jag blev tipsad om av mina kamrater på ridlägret.

Lägret avslutades med en trevlig middag tillsammans med alla deltagare och instruktörer. Vi hade verkligen haft en härlig vecka tillsammans och det var en perfekt avslutning att få samlas runt bordet och umgås en sista gång. Efter middagen tog vi oss in till centrala Gävle för en fest tillsammans med kamraterna från lägret.

Festen var verkligen rolig och vi hade en härlig stämning tillsammans. Vi dansade och skrattade och hade en riktigt bra kväll. Efter en intensiv vecka med många timmar i sadeln var det skönt att få släppa loss lite och bara ha kul tillsammans.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *